bugün

entry'ler (4342)

bluevelve

Özletti.

mansur yavaş ın sağ kimliğinin paramparça olması

Mommy'e bile cevap vermedi hahahh

opeth

Zamaninda bir turk hayraninin, açıkladıkları konser turnesinde turkiyenin geçmemesi uzerine 'where is Turkey, bitches?' cevabına, wikipediden Turkiye hakkinda birkac paragraf gondererek yarmış, muhtesem otesi progresif metal grubu.

Evet, o turk benim. *

mansur yavaş ın sağ kimliğinin paramparça olması

Kendisi ve kurmaylari, bir belediyenin akpye karşı sadece sol atılımlar dahilinde halktan itibar alacağını cok net bildigi icin, kendi sağcı geleneginin toplumsal yonden ayristirici, iktisadi yonden liberal cizgisinden ziyade, sol cizgide hizalaniyor olmasi durumudur. Bu hakikat onlar icin koşulsuz teslimiyet, sol adina zaferdir.

Tabi iktidarlari doneminde yine sagci bir parti olarak kalmaya devam edeceklerdir diye dusunuyorun.

konserde söyleneni anlıyorum kahkahası

Bayıldığım ve virüs yuzunden ozledigim kahkaha.

antidepresan

Hayatimda ilk kez kaynatasi grubundan olan Dideral ilaci ile yoluma devam ettigim ilac grubu . Kalp ritim ilaci ama patlayan anksiyeteyi yumusatti. Daha 2.hap ama.

Depresyon haplari bagimlilik yapabilir, dikkatlice doktor kontrolunde kullanilmalidir.

uludağ sözlük

yılda bir girip, her girdiğimde çöküşünü gördüğüm üzüldüğüm sözlöök. çok iyi insanlar tanıdık. hayat...

bluevelve entrylerini sonuna kadar okuyan insan

bir zamanlar ben. tabi bu amına kodumun sözlüğüne artık gelmiyorum.

sabırlıdır.

nejla aklan

1.öğretimden gelen 2.öğretim dersi dinleyen öğrencileri merak ettiği esnada, merakının gerekçelerini anlatırken, yeni türkiye'nin parlak zekalarından birinin fırlayıp "yasaklansın benceee" demesiyle şok geçirmiş, ifadesiyle kahkaha attırmış hoca. aynı şokları, mevcut zekayı, ülke gerçeklerine dair nedensellik kurmaya davet ettiği zamanlarda da geçirdiğini düşünüyorum.

hülya kanalcı akay

Ya kardeş az önce bir sınavından çıktım, allah kahretsin böyle eğitim sistemini. Yaklasik 10 dakika suren bir soru vardi ki, Kendimi oyle aşağılanmıs hissettim ki.

Sinav sanki iktisat sinavi degil; hesap kitapla ugrasan bir bakkala bile yordamini gostersen yapabileceği bir çeşit "hesap makinelerini becerikli kullanarak en hizli toplama, carpma islemlerini dikkatlice yapip puan almaca" oyunuydu.

Oyle kulli boyutlarda bir eğitim fukaraligi var ki ulkede, artik aklim almiyor. Daha ne kadar asagilanabilir bu nesil,bilmiyorum.
Oyle kulli boyutlarda bir beyin fukaraligi var ki insanlar sinav oncesi, sonrasi "ooh su soru soyleydi, bu soru boyleydi oh oh ohh, onu ben de c yaptim oh oh.. diyebiliyor, hicbirsey olmamis, hic ters giden birseylerin icinde olduklarina dair en ufak bir farkindalik, aydinlanma, ofke yasamamis gibi.

uludağ üniversitesi

Devlet denilen kurumun tüm meşruiyetini, tüm varoluş zeminini insandan aldığını, insansız hiçbir anlam ifade etmeyen birtakım simgeler ve sembollerden ibaret bir örgüt olduğunu anlatmak yerine, turgut özal'ın, devlete meşruiyet tanıyan hiçte azımsanmayacak yükteki vergileriyle bulgarların kasasına milyon dolarlar akıtmasının, devletin tüm varoluş zeminini dinamitlediğini söylemek yerine, devletin bekası, bütünlüğü vs. şeklinde yine insan öğütücü olabilecek bir yapı potansiyeli taşıyan kurumun yüceltildiği tırt üniversite. okumayın amk.

(bkz: ne yapıyorum lan ben burada hissi)
(bkz: arkadaşlar gelmeyin tünel bombok bir yere çıktı)

cem okan tuncel

hiç beklemediğim bir anda bana "erzurumlu rockçı" demesiyle bünyemi şaşkına çevirmiş, güçlü hafızalı, eğlenceli, iyi niyetli, rasyonel hoca.

bluevelve

uludağ sözlük'ün maarri'si, skocax'i. yıllar sonra aklıma gelmiş, şahane yazar. hala yazıyor mu acaba?

uludağ sözlük

bir mazisi var diye ara ara girip sol frame'in halini gördükten sonra soğuduğum sözlük.

hayko bağdat

aydın olmama durumunu ermeni vurgusunu kuvvetlendirerek tanımlayan insanları gördüğümüz zat.

aleviler islam dünyasının gerçek müslümanlarıdır

müslümanlığın gerçekliği umrumda olmasa dahi içerisinden türk halk müziği konusunda diğer kökenlerin eline verebilecek birçok sayıda sanatçı türediğini düşendiğim meshep hakkında iddaa edilen hede.

takip eden şüpheyi allah diyerek bastırmak

şüpheci teistlerin inandığı veya inandırıldığı dinin aşıladığı tanrı korkusu nedeniyle yaptığı eylem. richard dawkins bu meseleyi söyleyebileceğimi bilmiyordum başlığı adı altında "tanrı yanılgısı" kitabında anlatır.

gecenin sözü

sevgili koduğumun sözlüğü, sen bu forum vari başlıkları ve bünyesinde barındığı yazarımsıları uçurmadığın için senden nefret eder hale geldim.

sine

rewşen isimli rock grubunun vokalinin eddie vedder gibi söylediği şarkı.

sözlükte babayla karşılaşmak

(bkz: sevişirken çocuklara yakalanmak)